O nama

O nama

OptiVizija - Optika sa najvećim izborom dioptrijskih okvira i stakala u Beogradu

Udahni novu dimenziju vidljivosti uz OptiViziju

Dobrodošli u OptiViziju, vodeću optiku u Beogradu koja se nalazi na adresi Bulevar despota Stefana 20. Sa zadovoljstvom Vam nudimo bogat izbor dioptrijskih okvira i stakala, prilagođenih svim Vašim potrebama i stilovima.

Izbor dioptrijskih okvira - odabrani brendovi za vrhunski stil

Kod nas možete pronaći dioptrijske okvire koji zadovoljavaju sve Vaše zahteve. Bez obzira da li preferirate pristupačne opcije ili svetski poznate brendove kao što su Guess, JustCavalli, Carolina Herrera, Rocco Barocco, Exess i Alberto Modiani, mi smo tu da Vam omogućimo neodoljiv izbor.

Raznovrsnost stakala - za jasan pogled u svakoj situaciji

Kada je reč o staklima, ponosno ističemo da Vam nudimo širok spektar opcija. Naša ponuda uključuje plastična i mineralna stakla, bifokalna stakla, najmodernije progresivne leće, kao i sunčana i fotoosetljiva stakla. Sva naša stakla potiču od domaćih proizvođača, a takođe imamo mogućnost da poručimo stakla vodećih svetskih brendova poput Hoya-e, Zeiss-a i Essilor-a. Uveravamo Vas da će naša paleta stakala zadovoljiti Vaše visoke standarde kvaliteta i pružiti Vam jasan i udoban pogled u svakoj situaciji.

Kontaktne sočiva - za potpunu slobodu i udobnost

Uz nas, možete naručiti i sferna i cilindrična kontaktna sočiva. Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju da Vam pomogne u odabiru i pruži sve potrebne informacije kako biste se osećali sigurno i udobno tokom nošenja kontaktnih sočiva. Vaše zadovoljstvo i zdravlje očiju nam je na prvom mestu, stoga smo pažljivo odabrali vrhunske proizvode koji pružaju izuzetnu jasnoću vida i udobnost tokom celog dana.

Najsavremenije mašine - za preciznu izradu Vaših naočara

Naše stakle izrađujemo koristeći najsavremenije mašine i tehnologije. Verujemo u važnost preciznosti i detaljnosti pri izradi dioptrijskih naočara kako biste dobili najbolje moguće iskustvo vida. Naš stručni tim je obučen da pažljivo izmeri Vaše potrebe i pruži Vam naočare koje su savršeno prilagođene Vašim očima.

Savetovanje i provera dioptrije - za potpunu sigurnost

Kod nas možete očekivati ​​individualnu pažnju i stručno savetovanje. Naše stručno lice je tu da Vas sasluša, odgovori na sva Vaša pitanja i pruži Vam neophodne informacije kako biste doneli najbolju odluku u vezi sa Vašim vidom. Takođe, nudimo mogućnost kompjuterske provere dioptrije, kako bismo bili sigurni da ćemo pružiti najtačniju i najprecizniju uslugu.

Različite opcije plaćanja - za Vašu udobnost i fleksibilnost

U OptiViziji želimo da Vaša kupovina bude jednostavna i prilagođena Vašim potrebama. Zato Vam nudimo različite opcije plaćanja. Možete izabrati između plaćanja čekovima, platnim karticama ili odloženog plaćanja na više mesečnih rata, do 12 meseci, putem administrativne zabrane ili preko PIO fonda. Naš cilj je da Vam pružimo udobnost i fleksibilnost prilikom plaćanja, tako da se možete fokusirati samo na izbor svojih novih omiljenih naočara.

 

OptiVizija je Vaš pouzdan partner za sve potrebe vezane za dioptrijske naočare, stakla i kontaktne sočiva. Naša bogata ponuda, vrhunski brendovi i stručna podrška čine nas prvim izborom u Beogradu. Posetite nas na adresi Bulevar despota Stefana 20 i doživite novu dimenziju vidljivosti. Vaše zadovoljstvo i jasan pogled su naša najveća satisfakcija!